LAZADA Perkenal “Oriental Pavilion”-Syurga Beli-Belah Barang Dari China

photo_1

Rakyat Malaysia kini boleh membeli-belah barangan dari jenama terkemuka China seperti Semir, QCY, Bluedio dan Puppyoo 

Sempena Tahun Baru Cina, Lazada Malaysia memperkenalkan Oriental Pavilion, satu laman tersendiri di Lazada.com.my khas untuk pengguna Malaysia membeli-belah barangan dari jenama-jenama terkemuka dari China.

Oriental Pavilion adalah salah satu inisiatif Lazada dalam memperkenalkan jenama-jenama China dari TMall, sebuah pelantar runcit dalam talian China yang paling berjaya  dikendalikan oleh Alibaba Group.

Sehingga hari ini, 16 jenama termasuklah Semir, QCY, Bluedio dan Puppyoo telah berdaftar secara eksklusif bersama Lazada Malaysia.

Hans-Peter Ressel, CEO Lazada Malaysia berkata, “Gabungan Alibaba dan Lazada telah membuka ruang yang lebih luas untuk jenama-jenama China yang terkemuka untuk berkembang di pasaran Asia Tenggara, terutamanya di Malaysia. Pelancaran Oriental Pavilion adalah tepat kerana para pelanggan kini mempunyai akses tanpa bandingan untuk pelbagai produk bermutu tinggi dari jenama-jenama China yang digemari ramai pada harga yang berpatutan. Ini akan membawa masuk peluang-peluang yang lebih mengujakan untuk Lazada Malaysia seiring dengan usaha kami untuk terus menaiktaraf pengalaman penguna, dan membawakan pengalaman membeli-belah dalam talian yang terbaik melalui pelbagai pilihan produk, nilai dan kemudahan terbaik seiring dengan kita melangkah masuk tahun 2017.”

Pelancaran Oriental Pavilion berbetulan dengan kempen Tahun Baru Cina Lazada yang bertemakan “Deals Louder than Roosters” yang bakal berlangsung dari 17 hingga 19 Januari 2017.

Bersama Oriental Pavilion, pelanggan boleh membeli-belah dengan tawaran tebaik dari jenama-jenama seperti JBL, Tesco, Lifebuoy dan jenama-jenama lain termasuklah L’oreal Paris, Focus Point, Samsung, Tefal, Senheng, Philips dan Bosch dalam masa sama menikmati diskaun sehingga 88%.

Sepanjang kempen ini berlangsung, Lazada Malaysia juga akan menampilkan promosi dari pelbagai rakan jenama. Pelanggan berpeluang untuk memenangi produk-produk JBL dan Harman Kardon yang bernilai RM 15 000, dan baucar dari Tesco apabila Roda “Ong Mali” diputarkan di Lazada.com.my

Untuk makumat lebih lanjut mengenai tawaran-tawaran menarik ini, sila layari http://www.lazada.com.my/cny-red-hot-sale/

Untuk makumat lebih lanjut mengenai jenama-jenama berikut, sila layari :
Semir – http://www.lazada.com.my/semir-official-store/
QCY – http://www.lazada.com.my/qcy-flagship-store/
Puppyoo – http://www.lazada.com.my/puppyoo-official-store/
Bluedio – http://www.lazada.com.my/bluedio-flagship-store/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s