GUARDIAN Perkenal Gelang Tangan Charms Koleksi “Dreams and Aspirations”

Jangan lepaskan peluang untuk mengumpul 10 rekaan unik gelang tangan di Guardian Malaysia

guardian_img001

Sempena tahun 2017, Guardian Malaysia membawa pengenalan khas iaitu set gelang tangan Koleksi ‘Dreams and Aspirations’ . Menggunakan kristal Swarovski, set gelang tangan ini akan bersinar seperti sinaran cahaya impian dan azam tahun baru anda.

“Ceritakan impian dan cita cita anda menerusi set gelang tangan dan charms ini. Gelang tangan Koleksi ‘Dreams and Aspirations’ dari Guardian Malaysia ini adalah khas untuk semua golongan wanita yang mempunyai impian mereka sendiri,” kata Christina Low, Pengarah Pemasaran bagi Guardian Health dan Beauty Sdn Bhd.

“Setiap rekaan ini mempunyai maksud yang tersendiri. Guardian Malaysia mahu memberikan kebebasan bagi setiap wanita untuk bercerita tentang inspirasi dan aspirasi mereka menerusi gelang tangan charms ini,” tambahnya.

Terdapat 10 rekaan unik yang membawa tema dan maksud yang tersendiri:

  • Untuk si Riang, batu kristal Swarovski jenis Light Siam digunakan
  • Bagi mereka yang mementingkan nilai kekeluargaan, rekaan Keluarga dilengkapkan dengan swarovski jenis Darling Peridot.
  • Penggemar Fesyen (Fashionista)
  • Stailista (Style)
  • Kesihatan (Health)
  • Rumah (Home)
  • Cabaran (Adventure)
  • Persahabatan (Friendship)
  • Bergaya (Trendy) dan
  • Hadiah (Presents).

Kesemua idea untuk rekaan charms oleh Guardian Malaysia memberi tumpuan kepada aspek kelembutan dan periang untuk si pemakai. Dengan hanya RM12.90, setiap pelanggan akan menerima satu charm iaitu Tuah (Lucky) yang berbentuk empat kelopak daun Clover yang membawa maksud tuah untuk pemakai.

Untuk melengkapkan gelang tangan Koleksi ‘Dreams and Aspirations’, pelanggan perlu membuat belian barangan lain terlebih dahulu (PWP: Purchase With Purchase). Bagi setiap RM30 di Guardian Malaysia, pelanggan boleh mendapat satu (1) set yang datang dengan dua (2) charms dengan harga RM19.90.

Bermula dari sekarang hingga 29 Mac 2017, Guardian Malaysia akan mengeluarkan charms edisi istimewa pada setiap bulan. Sempena Tahun Baru Cina yang akan datang, charms Kemakmuran (Prosperity) – charms comel dalam bentuk bunga ceri yang membawa maksud pembaharuan boleh didapati sepanjang bulan Januari.

Pada bulan Februari pula, bersempena hari memperingati kekasih atau Valentine’s Day, charms Cinta Sejati (True Love) akan dikeluarkan khas dan charms Kelembutan (Grace) pula adalah charms istimewa untuk bulan Mac. Setiap charms edisi khas ini cuma berharga RM11.90 dan dikeluarkan dengan kuantiti yang sikit jadi jangan ketinggalan!

Gelang tangan Koleksi ‘Dreams and Aspirations’ oleh Guardian Malaysia ini telah menerima sokongan dari Bio-Essence, L’Oreal Paris, Panadol dan Schwarzkopf. Penaja bagi set ini juga termasuklah Ammeltz, BIO-LIFE, Blackmores, Botaneco Garden, Brand’s Cebion, Flavettes, Hada Labo, Kinohimitsu, Kordel’s Laurier, Lennox, LipHop, Nivea, Nivea Men, NH Detoxlim, Redoxon, Surbex dan Sunsilk.

Untuk maklumat lebih lanjut, sila lawati,

WEBPAGE www.guardian.com.my
FACEBOOK www.facebook.com/GuardianMalaysia
INSTAGRAM www.instagram.com/guardianmalaysia
TWITTER https://twitter.com/guardianmys

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s