Butik Berjenama: Benang Hijau x MCC Adakan Jualan-Besaran

img20170225121942

Butik pakaian muslimah terkenal, Benang Hijau bergabung bersama butik MCC membuat jualan gudang besar-besaran selama dua hari bermula pada 25 hingga 26 Februari lepas di HQ MCC Bangi yang terletak di Seksyen 13, Bandar Baru Bangi.

Kedua-dua butik berjenama ini menawarkan lebih daripada 50 jenis tudung serta selendang pada harga bermula serendah RM5 sehingga RM20 manakala lebih daripada 100 jenis blaus, jubah, skirt dan palazzo dijual pada harga serendah Rm35 dan RM50.

Pengunjung yang datangbukan saahaja dapat membeli-belah malah berpeluang memenangi cabutan bertuah, malah mendapat hamper dan baucar tunai bagi setiap pembelian sehingga RM150.

Benang Hijau dan MCC turut memperkenalkan tudung rekaan terbaru keluaran mereka yang dijual pada harga istimewa, sepanjang tempoh jualan gudang itu sahaja.

Bagi yang membawa anak, pelbagai aktiviti disediakan untuk mereka antaranya berhibur bersama watak animasi Didi & Friends yang membuat persembahan di pentas yang disediakan dan beramah mesra bersama mereka.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s