Membeli Barang Keperluan Harian Kini Lebih Mudah Dengan honestbee

Beli-belah barang keperluan harian kini bertambah mudah dengan honestbee!

honestbee-launch-image-c

Semakin pesat berkembang di Asia, honestbee menjadi peneraju portal beli-belah keperluan harian dalam talian dan perkhidmatan penghantaran.

“Saya gembira mengumumkan kemasukan rasmi honestbee di pasaran Malaysia. Hasil percubaan operasi kami berbulan-bulan lamanya berjaya mendapat respon positif daripada pelanggan dan rakan kerjasama. jadi, kami percaya bahawa kehadiran team kami di sini dapat memenuhi komuniti rakyat Malaysia.”Joel Sng, Ketua Pegawai Eksekutif dan co-founder honestbee.

honestbee bekerjasama dengan pasaraya terkemuka, kedai specialty hingga ke table grocers demi mengukuhkan kehadirannya. Pelanggan boleh membeli produk yang ditawarkan oleh kedai-kedai ini dengan mudah dan selesa melalui penggunaan peranti elektronik.

Mereka perlu membuat pemilihan produk daripada pasaraya yang diingini melalui aplikasi atau laman sesawang honestbee. Pembelian barang yang dipilih dilakukan oleh Concierge Shopper yang dilantik oleh pasaraya tersebut. Barang-barang yang sudah dibeli akan dihantar pada pengguna pada hari yang sama mengikut waktu yang ditetapkan oleh pengguna.

“Gaya hidup yang semakin sibuk menyebabkan kewujudan platform seperti ini yang memberi kemudahan kepada pengguna untuk membeli-belah di banyak kedai secara online. ia memudahkan mereka membeli-belah dengan mudah dan dapat menjimatkan masa.Matlamat kami di honestbee adalah mendapatkan apa yang anda ingini apabila anda memerlukannya. Concierge Shopper yang kami lantik akan memilih produk yang dijamin kesegarannya sebelum dihantar kepada pelanggan.Dengan kemahiran teknologi dan ceria, Wondermilk, Winerangkaian network yang efisien, kami memberi kemudahn untuk membeli-belah dengan selesa, menghantar barang yang diperlukan dalam slot masa yang dijanjikan”Pauline Png, CMO honestbee.

Buat masa ini, honestbee bekerjasama dengan lebih 10 outlet terkemuka dan senarai ini akan bertambah dari masa ke semasa. antaranya Ben’s Independent Grocer (B.I.G), Shojikiya, Fareastflora.com, Cat & The Fiddle, Southern Rock Seafood, Castania Nut Boutique VOm Fass, The Blue Cow Butcher,La Juiceria, Wondermilk, Wine Connection, Cookies Box, GNC, Real Food,Chai Huat Hin dan Jezripe.

honestbee popular di Singapura sejak diperkenalkan pada tahun 2015. Dalam masa 19 bulan, ia semakin berkembang di pelusuk bandar besar di Asia termasuk Kuala Lumpur. Sehingga hujung tahun 2017, honestbee bakal melebarkana sayapnya di beberapa negara lain.

Dengan pelancaran honestbee di Malaysia ini, setiap pem.belian yang dilakukan meskipun dalam jumlah yang kecil, pengguna hanya dikenakan caj penghantaran sebanyak RM1 sahaja mula hari ini sehingga 14 Mac 2017.

Jadi, jangan buang masa dan mula beli-belah di honestbee!

Untu muat turun aplikasi honestbee, boleh dilakukan melalui Apple App Store atau Google Play Store. Layari https://honestbee.my untuk mengetahui dengan lebih lanjut.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s