LANAI ANGGUN Merealisasikan Impian Raja Sehari

Tarikh berkahwin sudah ditetapkan namun persiapan belum sempurna apatah lagi masih mencari-cari lokasi majlis yang sesuai?

LANAI ANGGUN ada jawapannya.

10032017-808

Terletak di Selayang Heights, ia adalah lokasi terbaik untuk majlis perkahwinan yang menjanjikan kepuasan kepada bakal pengantin. Manakan tidak?

LANAI ANGGUN menyediakan perkhdimatan persiapan dari A hingga Z dengan berkonsep moden serta klasik.

Antara perkhidmatan yang ditawarkan meliputi dekorasi pelamin eksklusif, katering, fotografi, videografi, kompang, silat, busana, aksesori, meja pengantin, bunga meja, hiasan laluan pintu masuk dan permaidani merah. Khidmat andaman juga disediakan menjadikannya satu pakej lengkap yang memudahkan bakal pengantin. Turut ditawarkan pegawai trafik untuk mengawal urusan parking dan laluan keluar masuk tetamu.

Namun paling menarik, LANAI ANGGUN memberi kemudahan percuma sepanjang majlis iaitu kek tiga tingkat, kuih-muih tradisional, minuman panas, PA sistem, DJ, Kordinator Acara dan pelayan tetamu lengkap berpakaian seragam.

Untuk keselesaan tetamu, LANAI ANGGUN menyediakan dewan berhawa dingin, tempat letak kereta, surau, wifi percuma, mesra OKU, lif, koridor untuk BBQ, tandas, pentas serta bilik menunggu VIP.

Bagi yang ingin merakamkan memori sepanjang hari bersejarah itu, LANAI ANGGUN juga menyediakan sesi fotografi outdoor istimewa.

Dengan keluasan 9,000 kaki persegi, LANAI ANGGUN boleh memuatkan 40 buah meja dengan pakej menu serendah RM28/seorang untuk 1,000 tetamu. Peruntukan disediakan mengikut jumlah tetamu undangan dan makanan dihidangkan secara bufet atau dihidang. konsep kiosk juga disediakan mengikut permintaan.

Selain majlis perkahwinan, LANAI ANGGUN yang dimiliki oleh Hafiz Azizi, Akmaliza, Edelina dan Mariah ini turut menyediakan perkhidmatan untuk seminar korporat, majlis hari jadi, sidang akhbar, majlis pelancaran, Hi-tea, majlis makan malam, rumah terbuka, majlis berbuka puasa dan banyak lagi pada harga pakej yang berpatutan.

Bagi yang berminat untuk mengguna perkhidmaatan LANAI ANGGUN yang beralamat di R-C-03, Commercial Lot Radius, Jalan SH 1/3, Selayang Heights boleh hubungi nombor-nombor di bawah untuk membuat tempahan.

Hafiz Azizi: 013-3903888

Akmaliza: 019-2198484

Edelina:019-2883757

Mariah:012-7158537

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s